Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/kleinewoningen.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Samen een kleine woning bouwen

U weet het zeker, het wordt een kleine woning

Vraag hier uw offerte aan

Hier onze meest gestelde vragen

Wij krijgen veel vragen toegestuurd over onze woningen. Daarom zetten we hier een aantal voor je op een rijtje.

Een kleine woning is een woning op een klein oppervlakte, met alle gemakken van dien die ook bij een normale woning komen kijken. Deze woningen worden helemaal volgens een bouwbesluit ontworpen en ontwikkeld, vanuit een duurzaam oogpunt. Deze kleine woningen zijn relatief goedkoop en verplaatsbaar, wat ervoor zorgt dat deze woningen relatief makkelijker aan te schaffen zijn en bijdragen aan een circulair woningbestand.

Dat hangt af van wat jij wilt. Wij bouwen kleine woningen vanaf €79.000. Wil je een groter woonoppervlakte of extra opties. Dan wordt dit bedrag uiteraard hoger.

Je kent vast de Tiny House Movement. Een kleine woning is echter iets anders dan een tiny house. Een kleine woning staat op een plaats, is groter en heeft aansluiting op het lichtnetwerk. Een tiny house heeft meestal een tijdelijke standplaats. Een kleine woning is bedoeld voor permanent verblijf, maar ook goed te gebruiken voor tijdelijk. Tiny Houses zijn moeilijker te financieren omdat je er geen financiering op kan krijgen.

Standaard bouwen we twee soorten kleine woningen, maar kunnen natuurlijk ook kijken of we iets compleet nieuws voor je kunnen ontwikkelen.

Bij een nieuw huis horen natuurlijk opties. Wij hebben een lijstje voor je gemaakt op basis waarvan jij opties kunt kiezen tijdens de oriëntatiefase.
⁃  Aantal en soorten ramen;
⁃  Aantal en soorten deuren;
⁃  Soort buitenschil;
⁃  Voorzieningen;
⁃  Toilet en douche;
⁃  Keuken;
⁃  Vloer;

Yes. Op een kleine woning kun je een hypothecaire lening krijgen. Dit omdat je een vast adres hebt.