Een woning voor iedereen

Wij bouwen kleine woningen voor iedereen.

Over ons

Kleine Woningen is een bouwbedrijf dat is opgericht door de heer Nadi. Als bouwdeskundige met jarenlange ervaring zag hij een groeiende behoefte aan goedkope woningen. Vanwege strenge eisen die het huidige bouwbesluit stelt, zijn de bouwkosten van woningen momenteel heel hoog. Daarom worden nog maar weinig sociale huurwoningen gebouwd. De vraag naar sociale huurwoningen is vele malen groter dan het aanbod. Om in te spelen op het tekort aan goedkope woningen, bedacht Nadi het concept van Kleine Woningen.

Eigen fabriek

Wij hebben een eigen fabriek waar een vast team van bouwdeskundigen de woningen maakt. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van weersomstandigheden. In de fabriek kan de bouw altijd doorgaan, ongeacht wat voor weer het is. 

Voldoen aan bouwbesluit

Wat onze woningen uniek maakt, is dat ze ondanks de lage bouwkosten toch voldoen aan het huidige bouwbesluit. Dit in tegenstelling tot de welbekende ‘tiny houses’. Doordat onze woningen voldoen aan het bouwbesluit, verlenen gemeenten hier sneller vergunningen voor af. Wij maken de woningen in de fabriek en plaatsen de woningen binnen één dag.

Onze opdrachtgevers

Kleine Woningen maakt woningen voor iedereen. Onze woningen zijn zeer geschikt als starterswoning, aanleunwoning, studentenwoning of vakantiewoning.
Wij werken voor:

  • gemeenten;
  • woningcorporaties;
  • projectontwikkelaars;
  • particulieren.

Hierbij geldt altijd dat wij maatwerk leveren. Doordat wij de woningen zelf bouwen, kunnen wij de wensen van de opdrachtgever gelijk omzetten in de bouw en afwerking.

Wilt u meer weten?