Wij bouwen woningen voor iedereen​

Ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden

Wat is een kleine woning?

Wij bouwen onze kleine woningen vanuit een bepaalde constructie, waardoor we er veel kanten mee op kunnen. Qua vorm, grootte en indeling zijn er heel veel mogelijkheden. We leveren onze woningen enkel, naast elkaar of gestapeld op. We kunnen zelfs een notariswoning bouwen met meerdere woningblokken naast en op elkaar. Doordat we de woningen in de fabriek maken, kan de bouw altijd doorgaan. We kunnen de woningen binnen een dag plaatsen (of vervangen).

Wilt u in uw gemeente of dorp betaalbare woningen?

Als u betaalbare woningen in uw gemeente of dorp wilt, dan biedt Kleine Woningen de oplossing. Wij gaan graag met u in gesprek en pakken het project op uw eigen tempo aan. Wij zorgen ervoor dat de woningen geen disruptief beeld geven en dat de cultuur in uw dorp blijft bestaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze website!

Keuze tussen 40 tot 100 vierkante meter

Welke soorten kleine woningen bouwen wij?

We bouwen allerlei soorten woningen. Van enkele kleine woningen, tot gestapelde woningen en woningen met meerdere blokken naast elkaar. Uw wensen staan centraal. Meerdere verdiepingen, grote slaapkamer, grote keuken of een aanzienlijk terras. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Goedkope kleine woning nederland

Basis

Goedkope kleine woning nederland

Gemiddeld

Goedkope kleine woning nederland

Uitgebreid

Een kleine impressie van de mogelijkheden