Projecten

Onze projecten real-life bekijken?

Onze projecten

Er is een groot tekort aan woningen. Het kabinet wil het woningtekort versneld aanpakken. Tot 2030 moeten er circa 900.000 woningen bijkomen. Vanwege het woningtekort is het van belang dat woningbouwplannen zo snel mogelijk gerealiseerd worden. Onze bouwmethode en werkwijze spelen hier goed op in. Hieronder vindt u een selectie van onze projecten. Bij al onze projecten is sprake van maatwerk. Ondanks de lage bouwkosten voldoen alle woningen die wij bouwen aan het huidige bouwbesluit. Hierdoor geven gemeenten sneller vergunningen voor de bouw. Wij maken de woningen in de fabriek en plaatsen de woningen binnen één dag.

Demowoning

In onze demowoning kunt u zien wat er allemaal mogelijk is. Bij deze demowoning kijken? Maak dan een afspraak. Tijdens een bezoek aan deze demowoning kunt u rustig de ruimte en sfeer op u laten inwerken.

30 woningen Almere

Klein huis bouwen

Op eigen initiatief bouwen we 30 sociale huurwoningen in Almere. Er heerst een woningtekort in Nederland en vooral de sociale huur heeft het flink te verduren. Daarom vinden het belangrijk om ons steentje hieraan bij te dragen met dit project. We willen zichtbaar maken dat we met onze woningen het woningtekort beetje bij beetje terug kunnen dringen en laten zien dat we in goede samenwerking met gemeenten veel kunnen bereiken. De woningen die we in Almere bouwen, zijn energiezuinig vanwege de toepassing van zonnepanelen. Deze woningen bewijzen wederom dat ze aan dezelfde kwalificaties voldoen dan een normale sociale huur woning.

De woningen in Almere staan op ongeveer 10.000 m2 grond. Hierop kunnen de bewoners ook groenten en fruit verbouwen (stadslandbouw). 
Het hele plan hebben wij zelf ontwikkeld. Van de woningen en wegen tot aan de stadslandbouw. De bouw van de woningen is in 2020 gestart en is naar verwachting eind mei 2021 afgerond. Wilt u eens kijken bij dit project? Maak een afspraak.

Zie ons aan het werk